Om oss

Engagerad partner som erbjuder smartare infrastruktur

Marknaden för Meag Va-system är i Mellansverige och vi har fyra egna fabriker för tillverkning av betongprodukter som ingår i olika va-lösningar.

I vår roll som producent tillverkar vi innovativa och högkvalitativa produkter efter de behov som våra uppdragsgivare, det vill säga yrkeskunderna, har.
Vi erbjuder både prefabricerade lagervaror och objektspecifika produkter, bl.a. varumärket ALFA RÖR vid behov av gummiringstäta va-proukter i betong
Rådgivarrollen innebär att vi i ett tidigt skede ger vägledning för att resultatet ska bli det optimala. Som leverantör har vi rollen att transportera från våra fabriker till kunderna då kan vi också ge rekommendationer och vid behov utbildning på plats

 

Familjeföretag med anor

Meag Va-system AB är ett familjeföretag som bidrar med produkter, erfarenhet och kunskap för bästa va-lösningar.
Vi är helägda av Meag AB, ett företag som drivs av familjen Bladh i den andra generationen. Sedan decennier är Meag Va-system en självklar aktör på marknaden för avlopps-anläggningar. Utvecklingen har gått snabbt och vi är idag ett starkt varumärke med många duktiga medarbetare. 
Med aktiva ägare och goda ambitioner lever vi vår vision ”att bli yrkeskundernas naturliga val och vara den givna specialisten.

lag bellman 15

Kort fakta om oss

Om Meag Va-system

Vi är ett dotterbolag i AB Meag koncernen.Vi har egen tillverkning och sköter leveranserna själva.Idag är vi en engagerad partner åt våra professionella kunder.

Om våra organisation

Vår organisation omfattar produktion, lager och försäljning.I Hallsberg, Stora Skedvi, Vänersborg och i Västerås sker produktion och lagerhållning.Vår försäljning finns på samma fyra orter samt i Huddinge

Specialister

Kontakta Meag Va-system, branschens enda specialist på va-lösningar i betong så hjälper vi dig att välja de bästa förutsättningarna för vår infrastruktur och miljö.

Produktion

Se filmen av vår tillverkning av konor till Nedstigningsbrunnar här

Vad skiljer oss från andra

Kompetens

Specialist inom betong, byggmaterial och driftsekonomi hjälper vi dig till det mest optimala va-systemet.

Innovativa

Att vara innovativa är ett måste i vår bransch.Vi behärskar och utvecklar betongens alla möjligheter.

Bästa kvalitén

Vi testar kontinuerligt våra betong produkter för att säkerställa att de lever upp till normer och krav som ställs på rör i Europa och Norden.

Om våra leveranser

Vi har ett modernt logistiksystem som kopplar ihop order, tillverkning och distribution. Resultatet är leveranser till rätt plats i rätt tid.