• 010 455 24 00

  • info@meag.se

Annons i Cirkulation nr 2 -19

Gör ett ansvarsfullt materialval i va-näten. Välj betong för att säkerställa hållbarhet och lång livslängd på 150 år eller mer.

Alla aktörer har ett ansvar för att bidra till att det hållbara byggandet upprätthålls. Behoven kommer att öka ytterligare när det gäller att byta ut gamla, skadade och läckande ledningar. De som påverkar valet av lösningar och material i va-näten måste prioritera det nya kravet på 150 års livslängd. Betong är säkert, tryggt och håller i ett och ett halvt sekel, minst.

Ta ditt ansvar som beställare och gör kloka materialval och investeringar i va-näten. Tänk hållbart och 150 års livslängd när du väljer material. Betong klarar de nya kraven på funktion, är skonsamt mot miljön och dessutom kostnadseffektivt. Som projektör ansvarar du för att föreskriva byggmetod och ledningsmaterial som är lätt att bygga på rätt sätt för en lång funktionstid. Betong är beständigt och klarar kraven på livslängd. Betong erbjuder ergonomiska fördelar vid ledningsbyggande som bra arbetsmiljö och enkel kontroll. Goda hydrauliska egenskaper i betonglösningarna säkrar ett litet underhållsbehov. Ta ert ansvar och bidra till smartare infrastruktur.

Ladda ner hela annonsen: Meag_Cirkulation_2-19

Ring oss